Cele mai mari reduceri din an sunt pe cale sa se intample in aproape toate magazinele. Sau aproape cele mai mari daca luam in calcul si Black Friday. De regula, in luna Ianuarie majoritatea comerciantilor tind sa reduca preturile semnificativ pentru a atrage clientii in magazine in perioada de dupa sarbatori. Fiindca ne dorim sa fii cat mai informat atunci cand vine vorba de bugetul tau, mai jos vom vorbi despre cateva categorii de produse pe care le poti gasi mult mai ieftine in aceasta perioada.

Decoratiuni de Craciun

reduceri-ianuarie-3

 

Chiar daca pare inutil sa-ti cumperi decoratiuni de Craciun imediat dupa sarbatori, afla ca nu exista o alta perioada in care acestea sa coste atat de putin. Probabil ti-ai cumparat deja strictul necesar pentru Craciun in perioada normala, dar acum e momentul sa-ti cumperi tot ce-ti pofteste inima.  Crede-ne, iti vei multumi singur mai tarziu.

Vacante in strainatate

reduceri-ianuarie-4

Anul trecut, companiile aeriene au pus la dispozitia clientilor reduceri masive de pret pentru zborurile din vara. Planuieste-ti vacanta de vara din timp si vei putea avea parte de o experienta mult mai frumoasa si mult mai putin costisitoare.

Jucarii

reduceri-ianuarie-5

Orice parinte stie cat de costisitoare pot fi uneori jucariile preferate ale copilului, mai ales in perioadele de varf precum Craciun sau Paste. Totusi, imediat dupa sarbatori preturile jucariilor scad masiv, uneori chiar si cu 63%. De ce nu ai cumpara in luna ianuarie si cadoul de Paste pentru copilul tau? Cel putin o parte din el. Din nou, iti vei multumi mai tarziu.

Mobila

reduceri-ianuarie-6

Ianuarie este luna cea mai recomandata si pentru achizitionarea unor piese de mobilier pentru apartamentul tau. Putina lume se muta in aceasta luna, deci preturile obiectelor de mobilier scad odata cu cererea.  Daca vrei sa-ti schimbi canapeaua din sufragerie sau ai nevoie de un nou sifonier, luna Ianuarie este cea mai potrivita sa faci noi achizitii pentru casa ta.

Acestea fiind spuse, incepe din timp sa-ti faci o lista cu principalele lucruri de care ai nevoie in anul care urmeaza ca sa fii pregatit pentru reducerile din luna Ianuarie.

Spor la shopping!